Rólunk

Az ÉU célja    

 

Az Épületgépész Unió (ÉU) egy olyan szakmai összefogás, melynek elsődleges célja a hazai épületgépész kivitelezők, szerelők és tervezők hosszú távú piaci jelenlétének fenntartása, vállalkozásaik költségcsökkentése és munkájuk hatékonyságának növelése, fejlesztése.

 

Az ÉU feladata   

 

 

Az ÉU központi szervének feladata az összefogás koordinálása és képviselete. Elérhetőségeinkhez kattinson ide!

 

Az ÉU tevékenysége   

 

 

A hazai kisvállalatok, vállalkozások összefogása által, együttes erővel tudunk fellépni a gazdasági piacon. Így olyan hatást tudunk gyakorolni, amit egy kisvállalat nem tud megvalósítani a tőkehiány és a kis mennyiségű vásárlások okozta költséghátrány miatt. Az összefogás lehetőséget nyújt számunkra, hogy olyan feltételekkel és árakon jussunk hozzá a beszállítóink által nyújtott termékekhez és szolgáltatásokhoz, mint egy olyan „globális” nagyvállalat, aki a nagy mennyiségi vásárlások miatt, sokkal kedvezőbb feltételeket tud elérni. A központi, egységes fellépés segítségével minden partnerünk olyan árakon jut a beszerzésekhez, mint egy nagyvállalat, anélkül, hogy megnövelné a saját vásárlásának mennyiségét, mivel már egy egységnyi termék megvásárlása esetén is hozzájut a kedvezményekhez.

Az ÉU központi szerve a partnerek igényeinek felmérése alapján, rendszeres időközönként megversenyezteti a beszállítókat és újabb termékcsoportokat hoz be a rendszerbe.

 

Az ÉU-s termékek és szolgáltatások      

  • Egyrészről igyekszünk, minél több olyan vállalattal beszállítói szerződést kötni, akik olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, amit a napi munkánk során használunk (pl.: mobiltelefon előfizetés, számítástechnikai eszközök, szoftverek, biztosítás, gumiabroncs, gépjármű stb.). A beszállító vállalatok kiválasztásánál elsődleges szempont, hogy az egész ország területén elérhetőek legyenek, jó minőségű terméket nyújtsanak és olyan kedvezményes áron, amit tényleg csak komoly mennyiség vásárlása esetén lehet elérni.
  • Másrészről az épületgépészeti termékeket gyártó és forgalmazó vállalatokkal szintén olyan megállapodásokat kötünk, melynek célja, hogy a nagy mennyiségben vásárolt termékekre jelentős árengedményt érjünk el. A szakmai termékek elérhetőségéről és beszerzéséről az ÉU kereskedelmi partnerei (továbbiakban régióképviselők) gondoskodnak. Ezáltal lehetőség van például arra, hogy egy darab készülék esetén is megkapják partnereink azt az árat, amit több ezer vásárlása esetén értünk el.  
  • Termékekről bővebben itt!

 

 A Régióképviselők      

 

Az országos hatáskör miatt, elengedhetetlen, hogy partnereink saját lakóhelyének vonzáskörzetében is kapcsolatban álljanak az ÉU-val. Ezért az ország összes régiójában lesz egy ÉU kirendeltség. Ezek a kirendeltség az ÉU tulajdonosi körébe tartozó regionális kereskedők, akik személyesen is kapcsolatban állnak a partnereinkkel, így sokkal személyesebbé válik a kapcsolat a partnerek és az ÉU szervei között. Ez által könnyebben fel tudjuk mérni az igényeket, javaslatokat és az esetleges panaszokat is azonnal kezeljük. A Régióképviselőkön keresztül érhetők el a szakmai termékek, és ezeken a képviseleti helyeken lehet jelentkezni az ÉU partnerei közé. A Régióképviselők az elkövetkező időszakban az ország minden pontján megtalálhatóak lesznek.

 

Régióképviselők elérhetőségei itt!

   

Az ÉU partnerek

Az ÉU partnerek, azok a hazai épületgépészettel foglalkozó szerelők, kivitelezők és tervezők, akik csatlakoztak ehhez a szakmai összefogáshoz. A csatlakozás feltételeit a Partneri szerződés tartalmazza. A partnereink igénybe vehetik az ÉU-s termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó kedvezményeket, hozzáférhetnek az időszakos akciókhoz.

  

ÉU szolgáltatási díj

A partnereink az ÉU működésének fenntartására negyedéves szolgáltatási díjat fizetnek. A szolgáltatási díj 2500 FT + ÁFA / hónap, melyet három hónapos ciklusokban fizethetnek, csekken vagy átutalással. A következő negyedévig minden partnerünk részére ingyenes. Ebben az időszakban díjfizetés nélkül is igénybe veheti a kedvezményeket. A negyedévváltás után csak akkor él továbbra a kedvezmény, ha az első szolgáltatási díjat befizette. (Például, ha Ön igénybe veszi a mobiltelefonra vonatkozó kedvezményünket, akkor azt most szolgáltatási díj fizetés nélkül megteheti és az ÉU percdíjakkal telefonálhat, ha az újabb negyedév elején nem fizeti be az első szolgáltatási díjat, akkor viszont automatikusan átvált az előfizetése egy általános –kedvezmény nélküli- percdíjra. Persze ez egy termék megvásárlásánál már egyszerűbb, mivel az első negyedévben megkapja a vásárlásnál a kedvezményt, de ha utána nem fizet szolgáltatási díjat, akkor a következő vásárláskor nem kapja meg a kedvezményt.)

  

Csatlakozáshoz kattintson ide!