j mobiltarifk

 

Megújultak mobiltelefon díjcsomagjaink! 
 
Örömmel értesítjük, hogy sikerült az összefogásunk hatására kedvezbb mobiltelefon tarifa csomagot elérnünk, így tagjaink a jövben jelents költségcsökkentést érhetnek el. A percdíjakat sikerült bruttó 10 Ft alá csökkentenünk, a havi díjat 3000 Ft alá csökkentettük, a mobilinternet díjainkat is jelentsen 20-30%/-al csökkentettük. A tarifa további részleteivel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetségeken! (Sajnos a tarifát nem közölhetjük nyilvánosan, csak telefonon vagy levélben adhatjuk ki az érdekldk részére.)
 
A kedvezbb díjszabás mellett ráadásul kibvítettük a tarifánkat egy korlátlan díjcsomaggal, így már hívásszokásaiknak megfelelen tudnak optimálisabb, személyre szabott díjcsomagot választani. A díjcsomagot azoknak ajánljuk, akik 10 000 Ft feletti bruttó telefonszámlát szoktak kapni, hiszen számukra ez nagyon sok megtakarítást jelent. A korlátlan díjcsomagunk ráadásul egy 1GB-os internet csomagot is tartalmaz, amit igény szerint tovább lehet bvíteni.
 
A flottán belül a beszélgetés továbbra is 0 Ft, aminek a havi díja nettó 400 Ft (korábban is ennyi volt, ez nem változott), viszont a korlátlan flotta értelem szeren a saját flotta számait is díjmentesen hívja, ennek nincs extra költsége.
 
Sikerült újra nagyon alacsony áron, kedvezményes telefonkészülékekhez is hozzáférést kapnunk, ezért most egy mobiltelefon akciót hirdetünk tagjaink részére. Az akciós készülékek listája ide kattintva megtekinthet! Az árak visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek!

Kiemelt telefonkészülék akciónk:

Alcatel One Touch Pixi 3 4.0, fekete
4,0" TFT LCD kijelz  |  Kétmagos, 1 GHz-es processzor  |  3 megapixeles kamera  |  Android 4.4 operációs rendszer

AKCIÓS ÁR: 0 FT

 

Az akció 2 év hségid vállalása esetén érvényes!

 
Kérem, válaszlevélben vagy e-mailen (epulet@gepeszunio.hu) jelezzék számunkra, ha valamelyik elfizetésüket szeretnék a  korlátlan csomagba áthelyezni, illetve ha szeretnének akciós mobiltelefon készüléket vásárolni.

 
Bízom benne, hogy az itt megtakarított költségeket vissza tudják forgatni vállalkozásukba és ez által fejleszteni tudják azt, ehhez kívánunk sok sikert a jövben is!

 

Rgikpviselk  
AKCIÓS TERMÉKEK