Szabályozószelep

 TOUR & ANDERSSON szabályozó szelepek

 

A Tour & Andersson piacvezető a fűtési és hűtési rendszerek manuális beszabályozásában.

A TA több, mint 100 éve gyárt szelepeket és fittingeket, és ma már világelső a Hidraulikai beszabályozásban. Megtartottuk és megerősítettük pozíciónkat az állandó termék- és folyamat fejlesztésekkel. Ez vonatkozik a fejlesztéstől és tervezéstől kezdve a gyártásig, ügyfélkezelésig minden szintre vonatkozóan. Ügyfeleink visszajelzése mindig meghatározó tényező.

A gyár a Ljungban, nyugat Svédország szívében található. Minden, gyártással kapcsolatos berendezés minőségirányítási és környezetirányítási szempontból tanúsított ISO 9001 és ISO 14001 szerint.

Miért Tour & Andersson?

1. Az Ön szakmai hírnevének biztosítása. Ha TA termékeket tervez, akkor megcsapolja annak a felhalmozott tudásnak az óceánját, amely segít az épületgépészeti problémák százainak megtoldásában. Tudásunk a következőkön alapul: a hidraulikai rendszerek tervezésének, üzemeltetésének 30 éves kutatása, több mint 500 műszaki szeminárium lefolytatása 25 ország tervezőivel, és több mint 100 000 beszabályozott épület.

2. Gyorsabb üzembe helyezés. A digitális kézikerék leegyszerűsíti a szelepek beállítását, és a beállított értékek leolvasását. A CBI beszabályozó mérőkomputer a TA Balance Módszerrel lehetővé teszi, hogy egy ember komplex rendszereket is beszabályozhasson.

3. Ütemezett üzembe helyezés. A TA Balance vagy a Kompenzációs Módszerrel az építkezés előrehaladtával szakaszosan is beszabályozhatja rendszerét. Ez korábbi átadást jelenthet, ami azt is jelenti, hogy a résztvevők hamarabb jutnak járandóságukhoz.

4. Beszabályozó szelepek teljes skálája. Széles méretválaszték (NA10-NA400); sokféle csatlakozás (menetes, karimás, hornyos, forrasztható, hegeszthető, presszelhető); három nyomásosztály (PN 16, PN 20, PN 25); négyféle anyag (AMETAL, vörösöntvény, szürkeöntvény, gömbgrafitos öntvény).

5. Nagy mérési pontosság. Jobb mint +/- 7% (félig nyitott állás), illetve jobb mint +/- 5% (teljes nyitás). Térfogatáram és nyomáskülönbség mérés CBI mérőkomputerrel.

6. Zárási funkció és mechanikus memória. A kézi kerék állás korlátozása lehetővé teszi, hogy zárás után könnyen újra a beállított pozícióba kerüljön a szelep.

A TA a nemzetközi IMI plc tagja.


Tour & Andersson STAF beszabályozó szelepek

Funkciók:

Beszabályozás, előbeállítás, mérés, elzárás (NA 65 – 400 méretek között a szelepkúp nyomáskiegyenlített.)
Alkalmazási terület:

Fűtési és hűtési rendszerekben.
Hőmérséklet:

Max. üzemi hőmérséklet: 120 °C
Min. üzemi hőmérséklet: -10 °C
Mérőcsatlakozók:

A mérőcsatlakozók öntömítő kivitelűek. Tekerje le a védőkupakot, és helyezze mérőcsatlakozóba a mérőtűt a tömítésen keresztül.