Tervezőknek
Tervezzen a jövőben az ÉU-val!
 
 
Az Épületgépész Unió szakmai összefogás mostantól már nem csak a kivitelezőknek nyújt támogatást, hanem a tervezőknek is lehetőséget teremt költségeik csökkentésére!
 
 
Az Épületgépész Unió 2003 óta működik sikeresen a hazai kisvállalatok, vállalkozások együttes erejének köszönhetően. Az ÉU a kedvező áron kínált épületgépészeti anyagokon kívül összehangolja és egyesíti a tagjai által generált termék és szolgáltatás beszerzési igényeket, így olyan nagyságú igénnyel lép föl a beszállítói felé, ami vetekszik egy nagyvállalat vagy egy multinacionális cég igényeivel. Ennek a központi, egységes fellépésnek köszönhetően az ÉU partnerei olyan árakon jutnak az általuk igénybevett szolgáltatásokhoz és vásárolt árukhoz, amelyhez a saját forgalmuk biztosan nem lenne elegendő. Ráadásul a tagoknak nincs forgalmi kötelezettsége, már egy vásárlás alkalmával is élvezik a kedvezményeket.
Partnereink folyamatos visszajelzésein kívül a beszállító partnereknél keletkezett forgalmi adatok is bizonyítják, hogy az ÉU tagjai ismerik és aktívan ki is használják költségeik csökkentésére az ÉU nyújtotta lehetőségeket.
Az ÉU központi szerve a tagjai igényeinek felmérése alapján, rendszeres időközönként megversenyezteti a beszállítókat, és igény esetén újabb termékkörökkel, szolgáltatásokkal bővíti kínálatát.
 
 
 
Az ÉU a piaci igények felmérése után tervező partnerei számára önálló tervezői csomagot állított össze, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ÉU-ra irányítsa a tervezők, tervezőirodák figyelmét és, hogy bemutathassa az összefogás konkrét, pénzben mérhető előnyeit. Az ÉU tervező partnerei kiemelt áron vásárolhatnak tervezőprogramokat, irodaszert (többek között nyomtatópapírt, plotterpapírt), üzemanyagot, biztosítást vagy éppen számítástechnikai termékeket. Az ÉU szolgáltatásai között kifejezetten a tervező tagokra építve vezető helyen áll a távnyomtatás, amely akár A0 méretben is rendkívül kedvező díjért vehető igénybe, de ki kell emelni a mobiltelefon flottát is, amely a több mint ezer előfizetővel kiemelt helyen szerepel a szolgáltatónál. A kedvező tarifával és az ÉU tagok közötti ingyenes beszélgetéssel további, jelentős összeg takarítható meg.
 
 
 
Néhány termék és szolgáltatás a tervezőknek összeállított csomagból:
 
 
- Plotter nyomtatás rövid határidővel ÉU tagoknak nettó 220 Ft/m2 (A/4 méretre hajtogatva)
 
-Mobiltelefon flotta (kiemelten olcsó percdíjak, mobilinternet, roaming kedvezvény)
 
-Biztosítás (kötelező-, utas-, lakás-, felelősségbiztosítás)
 
-Irodaszer (plotter papír, nyomtató toner stb.)
 
-Számítástechnikai termékek (Autocad szoftver, laptop, széles monitor stb.)
 
-Üzemanyag kártya (hitelkerettel, literenként kedvezmény, országúti segélyszolgálat)
 
-Gumiabroncs

 

 

Nézze meg a termék kínálatunkat!

Ide kattintva tudja letölteni a regisztrációs lapot.