VAILLANT kondenzációs kazán

 

 A VAILLANT ÚJ KONDENZÁCIÓS KOMBI KÉSZÜLÉKKEL JELENTKEZIK A MAGYAR PIACON

 A Vaillant gyártmánykínálatában már 2002-től találunk kondenzációs készülékeket, amely 2008-ra már 10 féle különböző teljesítményű készülékre bővült. Ezt a termékkínálatot, a piaci igények minél szélesebb lefedése érdekében egy új készülék típussal egészítik ki.

2008 őszétől kapható az eco TEC pro VUW 226/3-3 E kondenzációs kombi készülék!

Az új kondenzációs pro kombi, mint az eco TEC plus VUW is, eltérő fűtőteljesítménnyel (19,5 kW) és melegvíz-készítési teljesítménnyel (22 kW) rendelkezik.

A készülék felhasználási területei:
- minőségi készülékcsere (pl. kéményes kombi helyett egy zárt égésterű kombi)
- kisebb alapterületű lakások, házak fűtése és melegvíz ellátása (1 fürdőszobával)
- projekt beruházások

A készülék az eco TEC plus sorozatnál bevezetett induló 60/100 égéstermék elvezető rendszerrel is szerelhető és új eBus szabályozókkal kompatibilis. A készülék időjárásfüggő szabályozóval (egykörös calorMATIC 400) és az eBus-os belső helyiség hőmérsékletszabályozókkal (calorMATIC 330, 360f) is használható. A kondenzációs készülékhez inkább az időjárásfüggő
szabályozó javasolt.
 


Vaillant ecoTEC és ecoCOMPACT kondenzációs kazán


A Vaillant az új ecoTEC készülékével nemcsak az általános alkalmazásokra kínál megoldást. Jellemzi a minden igényt kielégítő alapfelszereltség, ami egy modern rendszertől elvárható. Az készülék a kondenzációs technika előnyeit kompakt beépítési méretekkel párosítja. A készülék továbbfejlesztett hangszigetelésének köszönhetően a működés szinte zajtalan. Az ecoTECecoTEC készülékcsalád több teljesítmény kategóriában, gazdag alapfelszereltséggel biztosítja a fűtési rendszerhez való ideális csatlakoztatást. A széles szabályzóválasztékkal minden fűtési rendszer programozása lehetővé válik, a legegyszerűbbtől az összetett rendszerekig. Speciális füstgázelvezetés amely minden helyzetben alkalmazható.

 

Legfontosabb jellemzők:

- Aqua Kondens System (AKS)
- DIA System (digitális információs és analízis rendszer)
- Rozsdamentes kondenzációs hőcserélő
- Kompakt méretek
- Aqua Comfort System Plus a kombi készülékeknél (állandó hőmérsékletű használati melegvíz)
- System Pro E elektromos bekötési rendszer
- Széles teljesítmény választék: 19, 24, 45 kW fűtő és 25 kW kombi teljesítmény

A Vaillant ecoCOMPACT kondenzációs kazánjai a helykihasználás bajnokai. A készülék egy félreeső falsarokban is könnyedén elhelyezhető és kis helyen biztosítja egy család fűtési és használati melegvíz ellátását. A hőközponthoz csatlakoztatható füstgázelvezetés minden helyzetben megoldást biztosít. Semleges színű, exkluzív megjelenésű burkolatának köszönhetően még a legigényesebb vevők elvárásainak is megfelel. A készülékbe beépített rétegtároló a hagyományos fűtésű tárolókhoz képest gyorsabb használhatóságot és nagyobb rugalmasságot biztosít.

Legfontosabb jellemzők:

- Aqua Kondens System (AKS)
- DIA System (digitális információs és analízis rendszer)
- Jó minőségű, zománcozott rétegtároló (gyors felfűtés)
- Kompakt készülék, minimális méretek mellett.