KOLO NIVEN zuhanykabin

 

A Niven kabint átlátszó üvegtáblák és a szükséges kiegészítő elemek alkotják. Csak a krómozott zsanérok, a fogantyúk, valamint a finom szegélylécek és a tömítések láthatók. Az ilyen kabinban valóban pihentető a zuhanyozás.

A kabin bejárata széles és kényelmes. Az ajtózsanérok krómozottak, megemelik az ajtót, ami megkönnyíti a kinyitását és a becsukását, valamint kíméli az ajtó alatti tömítést. A zsanérok és a tartók egyszerű konstrukciója a tisztítást is egyszerűvé teszi. A fali szelvények és a zuhanytálcához csatlakozó szelvény szatén színû alumíniumból készült. A fali szelvény kiegyenlíti a fal esetleges egyenetlenségeit. A víz szétspriccelése ellen a diszkrét, átlátszó tömítések nyújtanak védelmet. A Niven kabinok üvegtábláit a Reflex Kolo bevonat védi. A bevonat hatásos védelmet nyújt a lerakódások és a szennyeződések ellen. Ennek köszönhetően a fürdőszoba mindig csillogóan tiszta marad, mivel a bevonat a kabin ápolását is rendkívül egyszerűvé teszi.


A NIVEN kabinok jellemzői


A kabin belsõ felületének tisztítását megkönnyítõ, különleges konstrukciójú zsanérok Kényelmes és praktikus, krómozott felületű fogantyú
Az ajtót megemelő krómozott zsanérok Rugalmas mágneses tömítés

Forrás: www.merkapt.hu