Hansa

 

HansaPOLO

 

 


A BELSŐ ÉRTÉKEKNEK NEM KELLENEK KÜLSŐSÉGEK: HANSAPOLO.

 

 

 

Egy fiatalos és időtálló forma: ez a Hansapolo. Természetesen a Hansa szerelvények minden belső értékét megtartotta: Akár öt éves jótállást garantál valamennyi termosztát szabályozóelemre és kerámia betétre, csendes, és a gyártás befejezése után tíz évig garantált alkatrész utánpótlást biztosít. A Hansapolo robusztus cink-présöntvény tömör fém karokkal és magas minőségű, könnyen tisztítható krómozással rendelkezik, és ez még messze nem minden...


mosdócsaptelep               kádcsaptelep              zuhanycsaptelep               bidetcsaptelep

HansaPINTO

 

 


NEM A MÉRET SZÁMÍT, HA A FÜRDŐSZOBÁBAN HATÁST SZERETNE ELÉRNI: HANSAPINTO.

 

Egy kis szerelvény, mégis kimagasló. A Hansapinto design-ja valódi örömöt visz a fürdőszobába. Öntörvényű formája magára vonzza a tekintetet minden fürdőszobában. Egy design műremek, amely ötletességével és szokatlanságával tűnik fel. A kis Hansapintóban mégis elfér a teljes Hansa technika, amely egyenértékűvé teszi az összes többi szerelvénnyel. Sokáig jó formában, hosszú életű funkciókkal. Hansapinto!

   
mosdócsaptelep               kádcsaptelep              zuhanycsaptelep               bidetcsaptelep

HansaSINGA

 
A MAI FÜRDŐSZOBÁKBAN OLYAN SZERELVÉNYEKRE VAN SZÜKSÉG, AMIK HOLNAP SEM LESZNEK ELAVULTAK.
 

A Hansasigna egy klasszikus Hansa szerelvény, amely mindent egyesít, ami ezt a márkát különlegessé teszi. A réz alaptest legmagasabb színvonalú megmunkálása, a robusztus szabályozástechnika, és olyan felületek, amelyek szép és makulátlan szerelvényt garantálnak, sokáig. A lényegretörő vonalvezetés a Hansasignát minden fürdőszoba középpontjává teszi. Egyszerű, nemes, letisztult.


 
mosdócsaptelep               kádcsaptelep              zuhanycsaptelep               bidetcsaptelep
 


 
HansaVANTIS

 
A TERMÉSZETBEN A VÍZ A FRISSESSÉGRŐL ÉS AZ ÉLETRŐL GONDOSKODIK. A FÜRDŐSZOBÁJÁBAN EZT ÁTÉLHETI A HANSAVANTIS-SZAL.
 

 

 

 

 

Nem mindenhol van szükség melegvízre. De ott a Hansanova hidegvíz-kifolyónak kellene lennie. A tiszta forma a Hansa minőséggel együtt tette design-klasszikussá. És mindezt több mint 30 éve. Már ennyi idő óta a Hansa program része a Hansanova. Álló- vagy fali csapként gyakran kerül felhasználásra a reprezentatív építészetben, mert ott szükség van a robusztus minőségre. De a Hansanova az otthoni fürdőszobában is jól mutat. Például a vendég WC-ben, ahol gyakran hely- és energiatakarékos megoldásra van szükség.
 
 
HansaMURANO

 


 
 
 
MINDEN TÁRSADALOMBAN BESZÉLNEK A KUTAK A KULTÚRÁRÓL, AZ ÍZLÉSRŐL ÉS A STÍLUSRÓL HANSAMURANO.

 
A Hansamurano a fürdőszobai szerelvények kialakításának újabb mérföldköve. Króm, üveg, és a víz eddig ismeretlen élménye egyedivé és különlegessé teszik. A Hansamurano még lenyűgözőbb élménye érdekében elektronikus változatát is kínáljuk. A Hansamurano E a legmodernebb szenzoros technológiával működik. Ha a kéz közeledik az üvegtányér közepén elhelyezett szenzorhoz, megindul a víz. A vízáram egy egyedileg beállítható időtartam után automatikusan, vagy az érzékelő újbóli működtetésével áll meg.

A kézzel készített üvegtányérok kis méretű, exkluzív műremekek, amelyek a világhírű olasz muranói üveg-manufaktúrákban készülnek. És ez még nem minden: Kérésére olyan szolgáltatást nyújtunk Önnek, amellyel megteremtheti saját Hansamuranóját. Legyen szó egyéni gravírozásról, különleges színváltozatokról vagy bevonatokról, minden esetben egy unikum készül, amely a fürdőszobáját különleges helyiséggé változtatja. 
 

 HansaMIX

 

 

 

 

A Hansamix kétségtelenül egy klasszikus darab. 1979-es bevezetése óta milliószámra talált felhasználást, és Európa legsikeresebb fürdőszobai szerelvény- termékcsaládjaihoz tartozik. A Hansamix az elmúlt 25 évben folyamatos fejlesztésen esett át. Olyan innovációk, mint a praktikus, egységes vezérlő patron, ECO funkcióval, a réz alaptest folyamatos fejlesztése és a krómozás fejlődése mind mércévé teszik a Hansamixet a funkcionális fürdőszobai szerelvények között. Egyszerű, modern eleganciája minden divathullámot túlél.


HansaCHRONO


MEG FOGJA VÁLTOZTATNI A VÍZ ÉLMÉNYÉT. A KÁDBAN. A ZUHANY ALATT. A BŐRÖN KERESZTÜL.
 
Az anyaga nemes, formája egyszerű, technikája funkcionális. A Hansachrono mindent egyesít, ami szükséges egy tökéletes szerelvényhez. Az igényes gyártás rozsdamentes acélból ennek a termékcsaládnak különleges tapintást, és jellegzetes, műszaki kinézetet kölcsönöz. Az anyag hűvössége a szerelvény megnyerően egyszerű, magától értetődő lendületével hatásos kontrasztot alkot. De nem lenne Hansa szerelvény, ha e mögött a lélegzetelállító forma mögött nem rejtőzne szokatlan technika: Egy különleges keverőpatron gondoskodik arról, hogy a kezelőkar jobbra mozgatásával a vízmennyiség és a hőmérséklet is szabályozható. Így a Hansachrono könnyen szabályozható és mégis egy óramű pontosságával működik.
 
 
HansaQUADRIS ART

 
 
MINDEN KORSZAK KIFEJLESZTI A SAJÁT FÜRDŐKULTÚRÁJÁT. ITT EGY KÜLÖNLEGESEN SZÉPET TALÁLHAT: HANSAQUADRIS ART.

 

A szerelvény, mint műremek. A teljes formavilág a 20-as évek nagyszabású építészeti terveire emlékeztet.

 


HansaDISC


 

 

HansaCANYON

 


 

 

 

 


A FÜRDŐSZOBÁNÁL NEM AZ SZÁMÍT, HOGY MEKKORA, HANEM HOGY KI ÁLL BENNE: HANSATWIST.
 

 

A Hansadesigno időtlenné teszi a fürdőszobát. Az egykaros csaptelep egyszerű formája már ma a klasszikus formákhoz tartozik a fürdőszobában. Annak érdekében, hogy az időtállóság sokáig megmaradjon, a legmodernebb Hansa technológiával van felszerelve a Hansadesigno. Így a Hansadesigno a legkeményebb mechanikai terhelések mellett is mindig könnyen mozgatható marad. Erről gondoskodnak a szabadalmaztatott zsírdepók, amelyek a vezérlő patron kerámialapjai között vannak elhelyezve, és azt folyamatosan kenik. Ez a technológia, és a kiváló kialakítás a Hansadesignót lenyűgöző termékcsaláddá teszik.

A Hansadesigno zuhanyrendszerrel a zuhanyzás különleges kikapcsolódássá válik: A vízvezető zuhanyrúd a nemes Hansarain tányéros zuhanyfejjel a design és komfort tökéletes kombinációja. És mindez szerelési nehézségek nélkül: A Hansadesigno zuhanyrendszert problémamentesen csatlakoztathatja falon belüli vagy falon kívüli szerelvényekhez. Teremtsen ezzel az időtlen szépségű termékcsaláddal elegáns, jó stílust kisugárzó fürdőszobát.
 

HansaTWIST

 

 A VÍZ NAGYSZERŰ SZÍNDARABOKAT JÁTSZIK. TEGYE LEHETŐVÉ SZÁMÁRA A TÖKÉLETES FELLÉPÉST: HANSACANYON
 

 


A DESIGN TALÁLKOZIK A LEGMODERNEBB TECHNIKÁVAL. PÉLDÁUL A HANSADISC-NÉL.
 

 


FÜRDÉS, PANCSOLÁS, FRÖCSKÖLÉS, ZUHANYZÁS. A VÍZ - ÖRÖM: HANSAMIX.
 

 


OTT FOGJA MELENGETNI ÖNT, AHOL CSAK HIDEG VÍZ FOLYIK: HANSANOVA.
 

 


Először az tűnik fel, hogy a Hansavantis karcsú. Ez különleges eleganciát kölcsönöz neki, és lendületes könnyedséget. Valódi Hansa minőség rejlik benne, mint például a forrázásvédelem és az ECO funkció, amellyel jelentősen csökkentheti a víz- és energiafelhasználását. Továbbá kerámia tömítésekkel és tömör fém karral rendelkezik, amelyet különböző változatokban kínálunk. Mindez olyan szerelvénynyé teszi a Hansavantis-t, amely a fürdőszobára tartós hatással van.

 
 
mosdócsaptelep               kádcsaptelep              zuhanycsaptelep               bidetcsaptelep
 


HansaNOVA

 

Forrás: www.merkapt.hu

Mosdóhoz, kádhoz, zuhanyhoz keres teljes választékot? Hansatwist. Kicsi a fürdőszobája? Hansatwist. Több mozgásteret szeretne egy kis fürdőszobában, és helytakarékos megoldásokat keres? Hansatwist. Kompromisszumok nélküli Hansa technika? Hansatwist.
 

HansaMOTION

 

EGY PATAKBAN A VÍZ TERMÉSZETES, FRISS ÉS KÖNNYED. A FÜRDŐSZOBÁJÁBAN EZT A HANSAMOTION VALÓSÍTJA MEG.

Mint a hegyi patakból: A Hansamotion a vizet, mint természetes elemet a frissesség hordozójaként és erőforrásként értelmezi. A Hansamotion úgy alakítja a vízsugarat, hogy az Ön bőréhez a legtermészetesebb formában érjen. A vizet élettel, energiával telinek, frissebbnek fogja érezni. A víz egy kehelyszerű, nyitott vízfolyásból tűnik elő. A tiszta, mértani fürdőszobaépítészettel kontrasztban, a Hansamotion szokatlan megjelenéssel ékeskedik.

 

HansaRONDA

 

 

VAN, AMI SOHA NEM MEGY KI A DIVATBÓL. A REGGELI FÜRDŐ, A LAZÍTÓ ZUHANY, ÉS A HANSARONDA.

A jó érzés azonnal jelentkezik. Esztétika és funkcionalitás itt ideális kapcsolatot képez. A kiforrott Hansa technika könnyen kezelhetővé, és precízzé teszi. A vízmennyiség könnyen adagolható, a hőmérséklet finoman állítható. Praktikus részletmegoldások egészítik ki a kínálatot: legyen szó kihúzható kifolyós változatról, különböző karokról, vagy különféle felületekről. A bő választék segítségével a tiszta vonalak és lágy ívek eleganciája a fürdőszobája minden szegletébe beköltözhet.

HansaSTAR

 

A FÜRDŐSZOBA RÖVID SZÜNETEK, HOSSZÚ KIKAPCSOLÓDÁS ÉS SZÉP SZERELVÉNYEK HELYISÉGE: HANSASTAR.

Anélkül, hogy tolakodó lenne, formálja a fürdőszobát: a Hansastar. A lágy, egymásba olvadó formái szerves alakot kölcsönöznek neki, amely tökéletesen alkalmazkodik minden fürdőszobához. Különösen a felületi színjátszás lenyűgöző. Ezt a Hansára jellemző, kimagasló minőségű krómbevonat teszi lehetővé. Nehezen talál olyan szerelvényt, amely akkora szabadságot ad a kialakítási ötleteinek, mint a Hansastar. Itt minden fürdőszobai helyzetre praktikus és egyedülálló megoldást talál. Legyen szó a mosdóról, vagy, mint itt egy egyszerűen szép zuhanycsaptelepről.

 

HansaSUBLIME

 

A FÜRDŐSZOBÁNAK EGYSZERRE JÁTSZÓTÉRNEK, USZODÁNAK, WELLNESS- SZOBÁNAK, PIHENŐSZOBÁNAK ÉS SZÉPSÉGSZALONNAK IS KELL LENNIE. VAN, AMI MINDIG BELEFÉR: HANSASUBLIME

A Hansasublime rendelkezésre áll mindenki és minden számára. Sokoldalúbb a legtöbb más szerelvénynél, és mindemellett egyéni stílusa van. Időtlen formájával ideálisan egészíti ki a klasszikus és a modern vonalvezetést is. Gömbölyű, szögletes, nagy, kicsi. Mindez természetesen a bevált Hansa technikát rejti, amely hosszú élettartamot és kiváló funkcionalitást garantál.

A Hansacanyont letisztult design és technika jellemzi. Külsőre kompromiszszumoktól mentes, extravagáns és izgalmas. Működésében a vízvezetés új ötletét valósítja meg: nyitott vízfolyással. A vízsugár mindemellett megvilágítással rendelkezik, és a hőmérséklettől függően kéktől (hideg) a vörösig (meleg) változtatja színét. A Hansacanyon teljes vezérlése elektronikusan történik, szenzoros gombokkal. A szigorú, szokatlanul tiszta formájával egy Hansacanyon ezáltal többé válik: egy tárggyá, amely a víz élményét teljesen újszerűen értelmezi. A víz szabadesésben – szélesen, és levegő hozzákeverés nélkül élheti meg a hullámzuhany élményét. Az elektronikus vezérlésű megvilágítás által széles, fenségesen folyó áramnak látszik.
 

HansaDESIGNO

 
 
IDŐTÁLLÓ DESIGN. IDŐTÁLLÓ TECHNIKA. ELJÖTT A HANSADESIGNO IDEJE.

A megfelelő design megszólaltatja a termékeket. A Hansadisc nem tolakodó, mégis robusztus külsejével, és mintaszerű műszaki tartalmával szórakoztat. A kar a legerősebb, tartós mechanikai terhelések esetén is könnyen mozgatható marad az integrált zsírdepónak köszönhetően. A depók a vezérlő patron kerámialapjai között helyezkednek el, és folyamatosan kenik ezeket.


HansaQUADRIS

 
 
KLASSZIKUS SZÉPSÉG IDŐTLEN SZERELVÉNYKÉNT: A HANSAQUADRIS.

A Bauhaus alapítója, Walter Gropius hozta a kubizmus alapvonásait először összefüggésbe az építészettel. A céltalan szimbolika elutasítása és az ebből nyert stílus tartósan befolyásolták a használati tárgyak design-nyelvét. Az egyszerű geometriai alakzatok esztétikája, egyszerű funkcionalitással együtt. Erre a kialakítási filozófiára épít a Hansaquadris is.